Brainstormavond activiteiten in dorpen en dorpshuizen (vooraankondiging)

Dorps- en buurthuizen zijn weer open en dorpsverenigingen starten langzamerhand weer op! Hoe doe je dat coronaproof? Welke activiteiten kunnen weer plaatsvinden en welke niet en wat kun je doen om een extra centje bij te verdienen? Op maandag 21 september nodigen we je graag uit voor een fysieke bijeenkomst op een nog nader te bepalen locatie.

Uitnodiging 1,5 meter sessie: er kan waarschijnlijk meer dan je denkt!

We hebben het er nu eenmaal maar mee te doen: 1,5 meter! Een afstand die ons niet uit elkaar hoeft te drijven. Dus: hoe zorgen we ervoor dat we die 1,5 meter zo slim mogelijk benutten. Ook als het gaat om onze dorpsinitiatieven en de openstelling van dorpshuizen.

In onze mooie provincie zitten de mensen niet stil en hebben we al verschillende creatieve initiatieven en ideeën voorbij zien komen. Deze initiatieven delen we graag met je op maandag 21 september. Het wordt anders dan normaal; want dat is het nu, toch? We gaan met elkaar brainstormen en samenwerken – natuurlijk op gepaste afstand. We laten je graag zien wat allemaal mogelijk is om samen te zijn en inkomsten te verdienen. Ook laten we zien hoe anderen praktisch aan de slag zijn gegaan: bijvoorbeeld bij de voorbereiding voor openstelling dorpshuis.

De precieze inhoud van het programma en de locatie zijn nog niet helemaal rond maar reserveer alvast de 21ste in je agenda.