Vacature Beheerder dorpshuis Oens Huus Wapse

Stichting dorpshuis Oens Huus heeft een belangrijke sociale functie voor Wapse.  Verenigingen en inwoners maken gebruik van het dorpshuis. Het dorpshuis is laagdrempelig en wil een gezellige, centrale ontmoetingsplaats zijn voor het (plaatselijke) verenigingsleven en de inwoners van Wapse en omgeving.

Door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige beheerder zoekt het Bestuur een

Beheerder voor  20 uur per maand, m/v

Wat doet onze beheerder?

De beheerder is het aanspreekpunt voor onze gebruikers, huurders, gasten en vrijwilligers. De beheerder zorgt dat alle activiteiten in het dorpshuis kunnen plaatsvinden en coördineert (zo nodig) de inzet van de rest van het team. Daarnaast verricht de beheerder licht administratief werk en zorgt voor de inkoop.  De beheerder is gastheer/gastvrouw in het eigen dorpshuis. Ervaring in de horeca, commerciële talenten, ook met betrekking tot het uitbreiden van de activiteiten, zijn dan ook een pré.

Daarnaast draait de beheerder ook mee in de bardiensten welke 7 dagen in de week kunnen plaatsvinden waaronder avonden en weekenden. Deze uren komen dus bovenop de uren voor beheer. Hiermee komt het totaal aantal uren op ongeveer 45 uur.

De beheerder die we zoeken heeft de volgende eigenschappen

Enthousiast, zelfredzaam, initiatiefrijk, nauwkeurig en betrouwbaar.  Is een doorzetter met inzicht, die goed kan samenwerken, schakelen en communiceren. Heeft leidinggevende capaciteiten. Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het leuk om met mensen om te gaan.   De beheerder is klantgericht maar verliest daarbij het financiële aspect niet uit het oog.

Tenslotte beschikt hij of zij over de diploma’s BHV en SVH –  Stichting Vakbekwaamheid Horeca of is bereid deze te behalen. Is woonachtig in de nabije omgeving van Wapse of bereid hier te komen wonen.

Overtuigd? We nodigen u van harte uit om te solliciteren!

Mail uw motivatie met cv voor 15 mei naar simonvandergun@gmail.com   t.a.v. Simon van der Gun, secretaris.

We zien uw reactie graag tegemoet. Meer informatie over de functie? Neem contact op met Johan van der Velde, voorzitter, tel.  06 51074914

Meer informatie over “Oens Huus” kunt u vinden op  de site