Uitnodiging gemeentelijk dorpshuizenoverleg gemeente Westerveld

Elkaar treffen en van elkaar horen hoe het gaat. Vaak horen we dat dorpshuizen het belangrijk vinden elkaar te ontmoeten. Vanuit dat oogpunt organiseren we vanaf 2021 per gemeente een buurt- en dorpshuizenoverleg. Daarmee beginnen we op woensdag 28 april in de gemeente Westerveld van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. Namens de gemeente zijn in ieder geval Vrouwk Weemstra en wethouder Henk Doeven aanwezig.

Meld je aan via de volgende link

De bijeenkomst is bestemd voor alle buurt- en dorpshuizen in de gemeente Hoogeveen. Naast actualiteiten, informatie over Frisse Start (vanuit provincie Drenthe) en het gemeentefonds, willen we de agenda laten leiden door onderwerpen die jullie van belang vinden om met elkaar te bespreken.

Vanuit de buurt- en dorpshuizen zijn al twee agendapunten ingebracht: 

  1. Namens Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord vertelt Ramona Rösener Manz over het wel en wee waarmee zij te maken hebben gehad in deze bijzondere tijd.
  2. Ons Huus in Wapse kijkt vooruit! Met het vooruitzicht op betere tijden, willen zij ons meenemen in de uitdagingen waar zij voor staan.

Heb je zelf een onderwerp dat je wilt agenderen of een onderwerp waarover je graag meer wilt weten of waarover je zelf iets wilt vertellen. Laat het ons weten op de aanmelding. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 19 april.

Helaas kunnen we nog niet fysiek bijeenkomen waardoor de bijeenkomst via ZOOM plaatsvindt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een link en uitleg en de agenda voor het overleg.