Uitnodiging gemeentelijk dorpshuizenoverleg gemeente Tynaarlo

Elkaar treffen en van elkaar horen hoe het gaat. Vaak horen we dat dorpshuizen het belangrijk vinden elkaar te ontmoeten. Vanuit dat oogpunt organiseren we vanaf 2021 per gemeente een buurt- en dorpshuizenoverleg. Daarmee beginnen we op donderdag 27 mei in de gemeente Tynaarlo van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur.

Meld je aan via de volgende link

De bijeenkomst is bestemd voor alle buurt- en dorpshuizen in de gemeente Tynaarlo. Naast actualiteiten, informatie over Frisse Start (vanuit provincie Drenthe) en het gemeentefonds, willen we de agenda laten leiden door onderwerpen die jullie van belang vinden om met elkaar te bespreken.

We hebben op de agenda alvast twee dorpshuizen staan die hun verhaal met ons willen delen:

  • Vanuit de dorpshuizen willen De Groeve (Klein Kruierij) en Zeijen (De Zeijerhoogte) graag iets vertellen over het wel en wee: hoe is het afgelopen jaar verlopen, hoe gaat het financieel en wat hebben de dorpshuizen nog wel kunnen ondernemen.

Heb je zelf een onderwerp dat je wilt agenderen of een onderwerp waarover je graag meer wilt weten of waarover je zelf iets wilt vertellen. Laat het ons weten op de aanmelding. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 20 mei.

Helaas kunnen we nog niet fysiek bijeenkomen waardoor de bijeenkomst via ZOOM plaatsvindt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een link en uitleg en de agenda voor het overleg.