Uitnodiging gemeentelijk dorpshuizenoverleg gemeente Noordenveld

Elkaar treffen en van elkaar horen hoe het gaat. Vaak horen we dat dorpshuizen het belangrijk vinden elkaar te ontmoeten. Vanuit dat oogpunt organiseren we vanaf 2021 per gemeente een buurt- en dorpshuizenoverleg. Daarmee beginnen we op woensdag 7 juni in de gemeente Noordenveld van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur. Ook gemeente Noordenveld zal daarbij aanwezig zijn.

Meld je aan via de volgende link

De bijeenkomst is bestemd voor alle buurt- en dorpshuizen in de gemeente Noordenveld. Naast actualiteiten, informatie over Frisse Start (vanuit provincie Drenthe) en het gemeentefonds, willen we de agenda laten leiden door onderwerpen die jullie van belang vinden om met elkaar te bespreken.

Vanuit de buurt- en dorpshuizen zijn al 2 agendapunten ingebracht: 

  1. Het dorpshuis in Een is sinds 2020 deelnemer aan de pilot Functieverbreding Dorpshuizen. Het dorpshuis richt zich in deze pilot op de mogelijkheden rondom (in)formele zorg. Anne Doornbos vertelt hierover. Ook blikt hij terug naar het afgelopen coronajaar: hoe is het gegaan, ook financieel gezien.
  2. Janneke Ulrich van Dorpshuis ’t Rashuys uit Roderesch vertelt ook over hun afgelopen jaar en blikt vooruit: hoe zien zij de toekomst?

Heb je zelf een onderwerp dat je wilt agenderen of een onderwerp waarover je graag meer wilt weten of waarover je zelf iets wilt vertellen. Laat het ons weten op de aanmelding. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 2 juni.

Helaas kunnen we nog niet fysiek bijeenkomen waardoor de bijeenkomst via ZOOM plaatsvindt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een link en uitleg en de agenda voor het overleg.