Trainingstraject ondernemende bewoners: pitchen voor impact 2020

Tijdens het trainingstraject Pitchen voor Impact werk je intensief aan de professionaliteit van je bewonersinitiatief. Het programma is bedoeld voor ondernemende bewoners die meer willen halen uit vastgoed, bijvoorbeeld door aankoop, beheer of exploitatie. In vijf workshopdagen versterk je impact, ontwikkel je een bedrijfsmodel en neem je het team en bedrijfsplan onder de loep. Je werkt toe naar een presentatie van jouw plannen aan fondsen. Naast alle nieuwe kennis die je opdoet, kun je ook nog 50 adviesuren of een geldbedrag van 1000 euro winnen.

Zijn jullie als bewonersinitiatief klaar om door te groeien? Zien jullie door de coronacrisis nieuwe kansen en willen jullie die uitwerken tot een haalbaar plan? Of pionieren jullie al en is het hoog tijd om de plannen eens op papier te zetten én goed te presenteren? Het trainingstraject van KNHM foundation en LSA helpt je een stap verder. In vijf workshopdagen krijg je theoretische achtergrond en doe je veel praktische kennis op. We besteden veel tijd aan het aanscherpen van  je plannen.

Pitchen voor Impact ’20 is bedoeld voor ondernemende bewoners die meer willen halen uit vastgoed. Meedoen aan de training is interessant als jullie bezig zijn met de aankoop of overname van een leegstaand pand, een oude gymzaal of school. Ook wanneer je (in de toekomst) het beheer/exploitatie van een buurthuis of ontmoetingscentrum op je neemt, sluit deze training goed aan. Dus ben je als bewonersinitiatief bezig met de aankoop, huur of exploitatie van (maatschappelijk) vastgoed, dan heb je een  extra  reden om mee te doen!

Vragen?

Erik Arkesteijn 06 27 06 22 21 of erik.arkesteijn@knhm.nl

Marieke Boeije 06 15 90 75 07 of marieke.boeije@lsabewoners.nl

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 juli 2020 via de website van de KNHM. Op 1 oktober 2020 sluit de inzendtermijn. In de week erna hoor je van KNHM of je mee kan doen.

Kijk voor meer info op: pitchen voor impact 2020