Terugblik nieuwjaarsborrel BOKD

Op 18 januari organiseerde BOKD voor het eerst een online nieuwjaarsborrel. We telden 50 deelnemers, dus een mooie opkomst. Iedereen had van te voren post gekregen: een lekkere hartvormige stroopwafel en een paar zakjes thee.

De digitale borrel, live uitgezonden via Zoom, werd muzikaal omlijst door de bekende Drentse zangeres Martijje die een waar huiskamerconcert gaf. Voorzitter Jofien Brink trapte de bijeenkomst af, waarna Albert Gils (lid raad van advies dorpshuizen) terugblikte op 2020 en een doorkijkje gaf naar kansen voor 2021.

Dorpsondersteuner Siny Vink van Grolloo Zorgt vertelde over het wel en wee van een zorgzaam dorp in coronatijd en verwees ook naar een interessant boekje van Nei Naoberschap in Gees.  Ronald Buld gaf een bevlogen presentatie over de activiteiten die hij de afgelopen maanden voor dorpshuis Buddingehof in Ruinerwold organiseerde.

Voor de deelnemers hadden we tenslotte een pittige Drentse kennisquiz georganiseerd via Kahoot. Via een link of qr-code kreeg men op de smartphone toegang tot de quizvragen.

Experiment: informeren én inspireren

We wilden net als bij onze hybride (deels online, deels op locatie) Algemene Ledenvergadering in september graag weer het experiment aangaan. Om onszelf scherp te houden, maar ook om onze leden te informeren en mogelijk ook te inspireren. Heb je vragen over het organiseren van een online vergadering, bijeenkomst of de Algemene Ledenvergadering? Neem dan contact met ons op via info@bokd.nl.

Enkele reacties van de deelnemers:

“Mooi daon! Nog veul heil en zegen! Blief gezond!”

“Leuk ook om vooraf post te krijgen! Bedankt voor deze afwisselende nieuwjaarsborrel.”

“Dank voor deze mooie bijeenkomst – toch even samen!”