Save the Date! Symposium ‘Zorg op het Dorp’ op 21 november

Heb je al plannen voor dinsdagmiddag 21 november? We hebben een tip voor je! De Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) pakt samen met Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en Taskforce Oost uit met het symposium ‘Zorg op het Dorp’. Een interessante middag over zorg en welzijn in onze dorpen.

Wat is ‘Zorg op het Dorp’?

De grote vraag van de dag is: Hoe kunnen we de zorg in onze dorpen veiligstellen?’ In een wereld waarin alles continu verandert, is het belangrijk om te begrijpen wat nodig is om de gezondheid en het welzijn van onze dorpsbewoners te waarborgen. We gaan het hebben over uitdagingen, oplossingen en creatieve ideeën.

Gemeenschapskracht

We zijn trots op onze gemeenschap en de initiatieven die bijdragen aan de zorg in het dorp. Deze initiatieven zijn vaak het kloppende hart van de lokale zorgvoorzieningen. Het symposium zal deze inspirerende voorbeelden in de spotlight zetten en hun impact op onze dorpszorg bespreken.

Uitslag dorpsvernieuwingsprijs

Tijdens het symposium wordt de uitslag van de dorpsvernieuwingsprijs bekendgemaakt. Er zijn twee Drentse inzendingen die een mooi voorbeeld hebben over hoe ze zorg in hun dorp georganiseerd hebben.

Waar en wanneer?

  • Wat: symposium ‘Zorg op het Dorp’
  • Waar: Dorpshuis De Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11, 5374 BG Schaijk
  • Wanneer: 21 november van 13.00 tot 17.00 uur

Leg deze datum vast in je agenda en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de officiële uitnodiging met alle details. We hopen je daar te zien voor een gezellige en informatieve middag over de zorg in het dorp.