RVO Webinar DUMAVA subsidie op 29 juni

Goed nieuws voor dorps- en buurthuizen die aan de slag zijn met het verduurzamen van hun accommodatie en nog wat geld tekort komen. Vanaf 18 september 2023 gaat de investeringssubsidie voor duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) weer open. Veel eigenaren van Maatschappelijk Vastgoed hebben moeite met het aanvragen van de DUMAVA subsidie. Reden voor het RVO om opnieuw een Webinar over dit onderwerp te organiseren.

Dat Webinar zal plaatsvinden op donderdag 29 juni a.s. van 14.00 – 15.00 uur. Dit Webinar heeft als doel om de aanvraagprocedure voor u te verhelderen. Daarnaast zal er worden vooruit gekeken naar de komende jaren, waarin de DUMAVA-subsidie jaarlijks zal terugkeren. Ook deelt een DUMAVA-aanvrager uit de openstellingsronde van 2022 zijn/haar ervaring met het aanvragen en inzetten van de DUMAVA-subsidie.

Aanmelden kan via deze link: Webinar subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (D (webinargeek.com). Kunt u op 29 juni niet live deelnemen? Meld u dan toch aan via bovenstaande link. U ontvangt na het webinar per e-mail een terugkijklink.