Pitchen voor impact in je Dorp

Dit voorjaar organiseren BOKD, Doarpswurk en Groninger Dorpen samen met de KNHM, het trainingstraject ‘Pitchen voor impact in je Dorp’.

Zijn jullie als bewonersinitiatief al een tijdje aan het pionieren en is het nu tijd om de plannen eens goed op papier te zetten? Of zijn jullie een dorpshuis dat steeds ondernemender wordt en zoeken jullie handvatten om de nieuwe koers vorm te geven? Doe dan mee met het trainingstraject ‘Pitchen voor Impact in je dorp!’

In diverse workshops ga je aan de slag met verdienmodellen, maatschappelijke impact, het aantrekken van financiering, team en organisatie. Onder begeleiding van een coach werk je ondertussen aan je eigen bedrijfsplan en werk je naar de finale pitch toe. Je gaat gegarandeerd naar huis met een hoop feedback en netwerk. En je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals €1000 en 50 gratis adviesuren.

De workshops staan gepland op donderdag 4 april, 25 april, 23 mei en 6 juni van 16.30 tot 21.30 uur en de pitch staat gepland op donderdag 27 juni van 18.00 – 21.30 uur.

Kijk voor meer info en wijze van aanmelden op Pitchen voor impact