Nationale vrijwilligersprijzen 2023

Tot 28 februari kun je je oneminute-vlog insturen voor deelname aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. We zijn op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen.

Wat kunnen vrijwilligersorganisaties winnen?

Naast de hoofdprijs van 15.000 euro, krijgen zes genomineerden een professionele reportage of videoportret. Vrijwilligers van de organisatie nemen presentator Bas Westerweel mee op pad langs de verhalen die zo kenmerkend zijn voor hun vrijwilligerswerk. En die raken! Van de zes genomineerden krijgen er vijf naast het videoportret ook een geldbedrag van 2.000 euro en één de hoofdprijs van 15.000 euro. Maar liefst 80 inzendingen maken kans op 750 euro.

Meedoen?

Aanmelden gaat met een korte vlog over het vrijwilligerswerk van maximaal 1 minuut. De vlog moet gaan over wat aangrijpt in het vrijwilligerswerk. Wat maakt het zo mooi? Waar krijgen ze zelf kippenvel van? Er is een format te downloaden voor een goeie vlog waarin deelnemers stap voor stap worden meegenomen. Kan niet fout gaan. Het format is te downloaden op www.vrijwilligersprijzen.nl

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze inzendingen:

Sisters4YouStichting Plukhoek MookhoekDe gratis winkel – Amsterdam

Simpele aanmelding

Hoe organisaties zich kunnen aanmelden (kan ook via Whatsapp!), lees je op www.vrijwilligersprijzen.nl. Meedoen was nog nooit zo simpel.