Kennissessie WarmteBoost in MFC Engelbert

Willen jullie aan de slag met het verduurzamen van jullie ontmoetingsplek? Weten jullie niet precies waar te beginnen? Kom dan naar de kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek’ op 24 januari (16:00 – 20:00h) in MFC Engelbert.

Met handige werkboeken kun je je locatie in beeld brengen en je eigen plan van aanpak ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg over de werkboeken door experts van Arcadis. Ook wordt er geoefend zodat je hiermee voor je eigen buurt- of dorpshuis aan de slag kunt. Adviseurs van Katalys kunnen je hierbij helpen. 

De bijeenkomst van WarmteBoost is bedoeld voor dorps- en buurthuizen die aan het begin staan met het verduurzamen van hun dorps- of buurthuis en nog niet zo goed weten hoe ze dat aan moeten pakken. De bijeenkomst vind plaats in MFC Engelbert (Groningen), maar is tevens bedoeld voor dorps- en buurthuizen in Friesland en Drenthe.

Meer info op de website van WarmteBoost.

Aanmelden

WarmteBoost is een initiatief van Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LVKK, LSA Bewoners en Oranje Fonds en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.