Kantoorkunst gezocht!

Bij de BOKD hebben we ons kantoor in een nieuw jasje gestoken en we willen je graag laten zien hoe mooi het geworden is! Als team hebben we de afgelopen weken het kantoor opgeruimd en opnieuw ingericht. We hebben nieuwe, stijlvolle meubels gekregen en we hebben prachtige oude documenten en boeken teruggevonden die we een mooie plek hebben gegeven. We wilden een ruimte creƫren die niet alleen functioneel is, maar er ook goed uitziet. En dat is gelukt vinden we!

Het kantoor is nu nog meer een inspirerende plek van waaruit we de Drentse dorpen en dorpshuizen kunnen ondersteunen bij hun initiatieven.

Maar het is nog niet af, er mist nog iets aan de muur! We zijn nog op zoek naar het ideale kunstwerk aan de muur om het helemaal af te maken. We geloven in de kracht van de Drentse gemeenschap en doen daarom een beroep op jullie, als onze achterban. Ben jij een kunstenaar, of fotografeer je graag? Ken je iemand die ons kantoor kan verrijken met een uniek kunstwerk voor aan de muur, laat het ons dan weten. Ook als je in je dorpshuis een prachtstuk hebt hangen dat je voor een kwartaal bij ons aan de muur wilt exposeren, kan dat. In ruil geven we je bekendheid bij onze achterban.

Het gaat iedere keer om een expositie van een kwartaal, we beginnen volgend kwartaal, 1 april (geen grap!). Vragen? Mail: m.nauta@bokd.nl

We kijken uit naar jullie creativiteit!