GRASSceiling; niet-agrarische vrouwen zetten zich in voor het platteland

We hebben een mooie mogelijkheid voor jullie! Wageningen Universiteit voert op dit moment een interessant onderzoek uit genaamd GRASSceiling. Dit onderzoek is gericht op het ondersteunen van niet-agrarische vrouwen die zich inzetten voor een vitaal en leefbaar platteland.

Als lid van onze gemeenschap en iemand die betrokken is bij initiatieven voor een leefbaar platteland, willen we jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit project. Het is een mooie kans om jullie ervaringen te delen en samen te werken met andere inspirerende vrouwen en experts op dit gebied. Jullie waardevolle bijdrage kan helpen bij het creëren van positieve veranderingen.

Gedurende de komende 3 jaar zullen er trainingsbijeenkomsten plaatsvinden waarin jullie de kans krijgen om jullie ideeën verder te ontwikkelen en te delen. Daarnaast worden er interviews en focusgroepen georganiseerd om jullie perspectieven en ervaringen te verzamelen.

Wil je deel uitmaken van dit project? Neem dan contact op met Bettina Bock van Wageningen Universiteit via het mailadres bettina.bock@wur.nl. Zij staat klaar om jullie meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden.