Gevonden; coördinator met ambitie en adviseur projecten en communicatie

Eind december hebben we via de nieuwsbrief laten weten dat we een coördinator met ambitie zoeken. Met veel plezier laten we je weten dat we deze coördinator hebben gevonden: vanaf 1 maart is Annyttsje Pruim van start gegaan. Ook hebben we ruimte voor een extra adviseur binnen het team. Deze is per 1 maart ingevuld door Winanda Hoegen-Kuiper. Graag stellen beiden zich voor. 

Aanleiding van vacaturestelling 

Omdat we graag de ondersteunende rol naar de dorpen en dorpshuizen zo goed mogelijk willen blijven uitvoeren, hebben we besloten onze werkcapaciteit te vergroten en een vacature te plaatsen voor de functie van een (meewerkend) coördinator en adviseur projecten en communicatie.
Omdat de financiële steun van de provincie aan ons duidelijk is verhoogd ten opzichte van vorige jaren vinden wij het dan ook verantwoord deze stap te zetten. Zo kunnen we samen met jullie de komende jaren de werkzaamheden voor een leefbaar Drenthe blijven verrichten. 

Even voorstellen 

Annyyttsje Pruim, coördinator (a.pruim@bokd.nl)

Vanaf 1 maart kom ik het team van BOKD versterken. Ik neem het stokje over van Willem Tanis, die sinds september als interim coördinator in functie was. Ik ben blij met deze nieuwe baan, en hoop jullie allen (live) te ontmoeten op termijn. 

Ik werk nu nog in Meppel bij WelzijnMensenwerk, en ik blijf nog enkele maanden voor een beperkt aantal uren verbonden aan deze organisatie om een aantal klussen af te kunnen maken. Daarnaast werk ik als zzp’er samen met andere trainers aan het vergroten van de vakkennis in het welzijnswerk. 

Mijn partner en ik woonden 25 jaar op het platteland van Drenthe in het mooie Eemster. We hebben het landschap en de samenhang in het dorp erg zien veranderen, en hebben besloten naar een dorp te verhuizen met wat voorzieningen: Hooghalen. Even naar de bakker kunnen lopen, zoals we dat vroeger in Eemster ook konden, daar verheugen we ons op. Ook dat er een dorpshuis is op loopafstand spreekt ons aan. 

Ik houd van natuurlijk tuineren. Grote kans dat de formele tuin die om ons nieuwe huis ligt er de komende jaren voor het oog van velen wat rommeliger uit gaat zien. Met veel inheemse planten en fruitbomen, voeding voor onszelf en de dieren. 

Het kantoor in Assen is op heel comfortabele fietsafstand. Zodra het werken vanuit huis voorbij is, pak ik graag de fiets om op kantoor te komen. Hopelijk kan en mag dat weer snel. De BOKD heeft een mooie opdracht in Drenthe en behaalt goede resultaten. Ik hoop daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Tot ziens! 

Winanda Hoegen, adviseur projecten en communicatie (w.hoegen@bokd.nl)

Ik voel en ben een echte Noorderling: geboren en getogen in Hoogezand (Groningen), gestudeerd en gewoond in stad Groningen en daarna verhuisd naar Assen. Ik ben verknocht aan onze streken; met zijn mooie taal en ruime landschapsgezichten.
Al met al woon ik nu ruim 15 jaar in Assen; samen met man en 2 zonen van bijna 13 en 15. Afgelopen jaren heb ik met verscheidene dorpen in Groningen en Drenthe gewerkt; in korte projecten als zelfstandig adviseur. Daar komt vanaf nu verandering in want per 1 maart kom ik het team van BOKD versterken in de functie van adviseur projecten en communicatie voor 18 uur in de week. Ik ben daar ontzettend blij mee; ik houd er van mij in te zetten voor de plannen die dorpen, buurtschappen of wijken voor zich zien. Het wenkend perspectief, noem ik dat.
Wat breng ik mee? Naast mijn ervaring rondom communicatie (ik ben al jarenlang werkzaam als communicatie-adviseur) kan ik goed van plan tot uitvoering werken. Mijn kracht ligt in gezamenlijk plannen op papier zetten om vervolgens de uitvoering zo concreet mogelijk te maken. Je omgeving of netwerk is daarin van essentieel belang. Tot ziens!

Namens het bestuur heet onze voorzitter Jofien Brink, Annyttsje en Winanda hartelijk welkom binnen het team van de BOKD en ze wenst hen veel plezier en succes met hun nieuwe functie.