Gemeentelijk dorpshuizenoverleg Aa en Hunze

Elkaar treffen en van elkaar horen hoe het gaat. Vaak horen we dat dorpshuizen het belangrijk vinden elkaar te ontmoeten. Vanuit dat oogpunt organiseren we vanaf 2021 per gemeente een dorpshuizenoverleg. Daarmee beginnen we op woensdag 24 maart in de gemeente Aa en Hunze van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. Namens de gemeente zijn in ieder geval wethouder Henk Heijerman en Petra Brant en Ria Rademaker aanwezig. 

Meld je aan via deze link

De bijeenkomst is bestemd voor alle buurt- en dorpshuizen in de gemeente Aa en Hunze. Naast actualiteiten, informatie over Frisse Start (vanuit provincie Drenthe) en het gemeentefonds, willen we de agenda laten leiden door onderwerpen die jullie van belang vinden om met elkaar te bespreken. 

Vanuit de dorpshuizen zijn al twee agendapunten ingebracht: Buurtfonds door Anda Vonk van MFC de SPIL in Gasselternijveen; Jaarlijkse keuring van sporttoestellen door Nijha door Jaap Hadderingh van Dorpshuis DeTrefkoel in Gasselte.

Hebben jullie agendapunten of onderwerpen waarover je graag meer wilt weten òf waarover je zelf iets wilt vertellen. Laat het ons weten!

We ontvangen je reactie graag uiterlijk 3 maart. Je kunt de mail sturen naar Paul van Schie.

Helaas kunnen we nog niet fysiek bijeenkomen waardoor de bijeenkomst online plaatsvindt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een link en uitleg en de agenda voor het overleg.