Gastvrijheidstraining voor dorpshuizen (VOL)

Datum: 19 februari 2020
Tijdstip: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: dorpshuis Oens Huus, Haarsmastraat 2, 7983 KL Wapse

GROEP IS VOL – ALS U BELANGSTELLING HEEFT DAN KUNT U DAT AANGEVEN OP HET INSCHRIJVINGSFORMULIER – UW NAAM WORDT DAN OP DE RESERVELIJST GEPLAATST – BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING ORGANISEREN WIJ MOGELIJK EEN NIEUWE CURSUS

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw gast met een positief gevoel uw zaak verlaat en hoe kunt u ervoor zorgen dat u uw gast op een positieve manier beïnvloedt?

Op deze en andere vragen heeft Maurits van den Bosch het antwoord. Maurits is een specialist op het gebied van gastvrijheid en is een gastheer in hart en nieren. Gastvrijheid is de essentie de gast het gevoel te geven dat hij/ zij welkom is.  Hierbij zijn sfeer, uitstraling en aandacht belangrijke kernwaarden. Door zijn flinke dosis werk- en levenservaring kan hij u als geen ander een spiegel voorhouden, motiveren en inspireren.

Het is een ontzettend leuke en leerzame workshop met veel oefening en verdieping.

BOKD organiseert de gastvrijheidstraining in samenwerking met dorpshuis Oens Huus. Het gaat om een pilot waardoor wij de workshop gratis kunnen aanbieden aan leden van de BOKD (maximaal twee beheerders per organisatie). Niet leden betalen € 50 per persoon.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden

overzicht