Cursus Gastheerschap voor dorpshuizen (vol)

Hoe zorg je ervoor dat je gast met een positief gevoel je zaak verlaat en hoe kun je ervoor zorgen dat je, je gast op een positieve manier beïnvloedt?

Op deze en andere vragen heeft Maurits van den Bosch het antwoord. Maurits is een specialist op het gebied van gastvrijheid en is een gastheer in hart en nieren. Gastvrijheid is de essentie de gast het gevoel te geven dat hij/ zij welkom is.  Hierbij zijn sfeer, uitstraling en aandacht belangrijke kernwaarden. Door zijn flinke dosis werk- en levenservaring kan hij je als geen ander een spiegel voorhouden, motiveren en inspireren.

Het is een ontzettend leuke en leerzame workshop met veel oefening en verdieping.

BOKD organiseert de gastvrijheidstraining in samenwerking met dorpshuis Oens Huus. Het gaat om een pilot waardoor wij de workshop gratis kunnen aanbieden aan leden van de BOKD (maximaal twee beheerders per organisatie). Niet leden betalen € 50 per persoon.

Nb. De cursus is volgeboekt. Als je nog belangstelling hebt dan kun je dat aangeven, je wordt dan op een reservelijkst geplaatst en bij voldoende belangstelling organiseren we mogelijk een nieuwe cursus.