Drentse Uitmaand in dorpshuizen

In de maand september start in Drenthe het nieuwe culturele seizoen. De zomerevenementen zijn geweest en het nieuwe seizoen dient zich aan. Ook voor Drentse dorpshuizen is september de maand om zich te presenteren aan een breed publiek. Een uitgelezen kans om het bestaande activiteitenaanbod onder de aandacht te brengen en te experimenten met nieuwe culturele en andere activiteiten.

Dorpshuis Nij Roon in Nieuw Roden (zaterdag 16 september), MFA De Hesselerhof in Oosterhesselen (zondag 17 september) en dorpshuis Oes Stee in Anderen (zaterdag 23 september) organiseren een Open Dag waarop bestaande en nieuwe activiteiten zullen worden gepresenteerd. Die lopen uiteen van schilderscursussen tot muzieklessen en van stoepkrijttekenen tot een theatervoorstelling.

Leuk ter inspiratie voor de organisatie van een Open Dag in uw eigen dorpshuis. En misschien ziet u wel mensen die een leuke of interessante aanvulling kunnen zijn op het activiteitenaanbod in uw eigen dorpshuis.

Kijk hier voor het programma en aanbod bij de verschillende dorpshuizen.

Bent u benieuwd hoe u het bestaande activiteitenaanbod in uw dorpshuis kunt versterken? Neem dan contact op met consulent dorpshuizen Paul van Schie. BOKD en K&C Drenthe denken graag met u mee hoe en wat u  kunt doen.

 

overzicht