Drents Dorpenpodium webinar: ontdek hoe communcatie het verschil maakt

Ben jij betrokken bij dorpsbelangen en dorpsontwikkeling? Wil je leren hoe effectieve communicatie kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw dorp? Dan mag je het Online Kennispodium op 11 mei niet missen!

Dit webinar wordt georganiseerd door BOKD in samenwerking met Vera Vos, zij weet hoe je een maatschappelijke boodschap krachtig kan ophalen en overbrengen. We behandelen een frisse benadering van communicatie in dorpsontwikkeling.

Aan het eind van het webinar heb je waardevolle inzichten gekregen van Vera Vos over het belang van communicatie en samenwerking in dorpsontwikkeling en bespreken we aan de hand van een ervaringsverhaal hoe effectieve communicatie kan leiden tot positieve veranderingen in dorpsgemeenschappen.

Met deze waardevolle inzichten en praktijkvoorbeelden in gedachten, ben je klaar om communicatie als een krachtig instrument te gebruiken voor de ontwikkeling en groei van jouw eigen dorp. Mis deze unieke kans niet en noteer de datum alvast in je agenda!

INSCHRIJVING VOOR HET WEBINAR

AANMELDEN

Je kunt je inschrijven voor dit kennispodium, op donderdagmorgen ontvang je een link voor deelname met een overzicht van alle deelnemers zodat kennis na afloop weer gedeeld kan worden.