Dorpsvernieuwingsprijs 2023

Naoberschap: in Drenthe zijn we daar goed in. Blinken jullie uit in ‘zorg in het dorp?’ meld je dan aan voor de landelijke dorpsvernieuwingsprijs en laat aan de rest van Nederland zien dat we in Drenthe goed zijn in het omkijken naar elkaar.

Geef jouw dorp de erkenning en financiële steun die het verdient!

Waarom meedoen? Hier zijn een paar redenen om je vandaag nog aan te melden:

  1. Erkenning: de Dorpsvernieuwingsprijs is een prestigieuze prijs die de inspanningen van dorpen erkent en beloont. Het is een kans om jouw dorp op de kaart te zetten als een voorbeeld van succesvolle dorpsvernieuwing en zorginitiatieven.
  2. Financiële steun: als winnaar ontvangt jouw dorp een geldbedrag van € 3000, terwijl twee medewinnaars elk een cheque van € 1500 ontvangen. Deze financiële steun kan worden gebruikt om projecten te realiseren die de leefbaarheid bevorderen.
  3. Zichtbaarheid: de Dorpsvernieuwingsprijs biedt een nationaal en internationaal platform waar jouw initiatieven en projecten zichtbaar worden. Dit opent deuren naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden, kennisuitwisseling en inspiratie.
  4. Zorg in het dorp: dit jaar ligt de focus van de jury op zorgprojecten. Met de toenemende vraag naar zorg en welzijn is het van cruciaal belang om de zorgvoorzieningen in dorpen te versterken. Door deel te nemen aan de prijs, laat jouw dorp zien dat het actief werkt aan innovatieve zorgoplossingen en de leefbaarheid voor zowel nu als in de toekomst.

Mis deze kans niet om jouw dorp te laten zien dat het leeft, innoveert en zich inzet voor de gemeenschap. Meld je vandaag nog aan voor de Dorpsvernieuwingsprijs en maak kans op erkenning, financiële steun en de mogelijkheid om jouw projecten nationaal en internationaal te presenteren. De inschrijfperiode is verlengd tot 1 september. je kunt je aanmeldformulier sturen naar Mariska Nauta via m.nauta@bokd.nl. Bezoek www.lvkk.nl voor meer informatie over de prijs.

Aanmeldformulier