Dorpshuizenjury opnieuw op pad

Op vrijdag 25 september hebben de deelnemers van de verkiezing dorpshuis van het jaar voor de tweede en laatste keer een bezoek aan elkaars dorpshuis gebracht. Dit keer waren we te gast bij De Schulp in Assen, d’ Anloop in Schipborg en De Trefkoel in Gasselte. Het was net als het eerste bezoek op vrijdag 18 september (in Hoogeveen, Nieuw Balinge en Wilhelminaoord) weer een hele leuke en leerzame middag, de catering was weer dik in orde en er werd ook veel gelachen.

De deelnemende dorpshuizen hebben elkaar beoordeeld op criteria die door henzelf waren aangedragen. BOKD heeft op basis daarvan een beoordelingsformulier opgesteld. De deelnemers konden elkaar 1 tot 5 sterren geven op verschillende onderdelen, al dan niet met een toelichting. De bezochte dorpshuizen kregen ook van iedereen een Top (wat doen jullie goed) en een Tip (wat zou beter kunnen). De uitslag zal bekend worden gemaakt bij de finale uitzending op dinsdag 10 november op RTV Drenthe.

Het is nu aan de vakjury om de deelnemers te bezoeken. Vanaf vrijdag 8 oktober gaan zij op bezoek bij alle finalisten. Kijk voor meer info op: www.drentsdorpshuisvanhetjaar.nl