Dorpsbelangen Dwingeloo nieuw lid van BOKD

Dorpsbelangen Dwingeloo is een vereniging die zich inzet voor de belangen van Dwingeloo. Hun missie is om de leefbaarheid en kwaliteit van de leefomgeving in Dwingeloo te bevorderen en te behouden.

Deze week is Dorpsbelangen Dwingeloo lid geworden van de BOKD, een stap die wij als BOKD waarderen. Dit lidmaatschap biedt Dorpsbelangen Dwingeloo de mogelijkheid om deel uit te maken van een breder netwerk en om kennis en ervaring uit te wisselen met andere dorpsbelangenorganisaties en dorpshuizen in Drenthe.

Als belangenvereniging vertegenwoordigt Dorpsbelangen Dwingeloo de inwoners bij de lokale overheid en andere relevante instanties. Ze organiseren regelmatig activiteiten en evenementen om de sociale cohesie en het gemeenschapsgevoel in Dwingeloo te versterken. Daarnaast zijn ze betrokken bij diverse projecten en initiatieven die gericht zijn op de verbetering van de leefomgeving, zoals groenvoorzieningen, verkeersveiligheid, duurzaamheid en wonen.

Bezoek de website van Dorpsbelangen Dwingeloo voor meer informatie over hun inzet, evenementen en belangrijke ontwikkelingen die de gemeenschap van Dwingeloo aangaan.