BOKD Online vragenuurtje DUMAVA op 19 juli

De volgende ronde van DUMAVA (duurzaam maatschappelijk vastgoed) start op 18 september. Deze landelijke subsidieregeling komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed (waaronder buurt- en dorpshuizen) tegemoet in de kosten om te verduurzamen.

Plannen om aan te vragen? Via deze link is te lezen welke gegevens nodig zijn voor een aanvraag. Kom je ergens niet uit? Dan is het wellicht verstandig om aan te sluiten bij het online vragenuurtje dat we organiseren! Het online vragenuurtje vindt plaats op woensdag 19 juli van 20.00 – 21.00 uur onder leiding van Hielke Koning van Syplon. Hielke heeft succesvol een aanvraag weten te doen in de eerste DUMAVA-ronde in 2022.

Wil je gebruik maken van het online vragenuurtje? Laat ons dan weten waar je tegenaan loopt en meld je aan door te mailen naar Paul van Schie.

Het online vragenuurtje is een initiatief van de provincie Groningen en onze collega’s van Groninger Dorpen. Deze bijeenkomst mag ook worden bijgewoond door dorps- en buurthuizen in Drenthe.

Het RVO heeft een Webinar georganiseerd op 29 juni jl. Via onderstaande button kunt u het Webinar terugkijken.

Webinar Dumava