Bijeenkomst gezamenlijke inkoopactie Coolkast

Een innovatieve koelkast die slechts 6 uur stroom per dag nodig heeft om 24 uur te koelen, zelfs bij stroomuitval. Dat is de Coolkast van Coolfinity. Ideaal voor sportkantines en dorpshuizen die aan de slag zijn met verduurzaming.

Bijeenkomst voor sportverenigingen en dorpshuizen

In dorpshuis De Schalle in Nijeveen en dorpshuis De Tiphof in Geesbrug staan sinds afgelopen zomer een innovatieve koelkast. Sinds de start van deze pilot hebben veel andere sportverenigingen en andere dorpshuizen belangstelling getoond in de Coolkast. Daarom organiseert de provincie Drenthe samen met Coolfinity op vrijdag 29 november om 17.00 uur een bijeenkomst voor sportverenigingen en dorpshuizen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om zo’n Coolkast aan te schaffen. U wordt vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden, de kosten en kunt u vragen stellen aan de fabrikant. En natuurlijk heeft u meteen de mogelijkheid om zo’n Coolkast te bestellen.

Aanmelden

Heeft u ook interesse in de innovatieve Coolkast? Kom 29 november naar het provinciehuis en laat u infomeren. Meld u aan bij Kamiel Bertels, via k.bertels@drenthe.nl. Vermeld de naam van uw dorpshuis/sportvereniging en het aantal personen bij uw aanmelding.

Praktische info

Datum: vrijdag 29 november

Tijd:      17.00 – 18.00 uur

Locatie: Provinciehuis Drenthe