9 deelnemers geslaagd voor diploma Sociale Hygiëne

Op donderdag 14 oktober jl. heeft in het Woldwijckcentrum in Hoogezand het examen sociale hygiëne plaatsgevonden. Dit jaar waren er minder aanmeldingen dan voorgaande jaren en daarom hebben Groninger Dorpen en BOKD de cursisten uit Groningen en Drenthe samen gevoegd tot een groep. Van de tien cursisten (waarvan 8 uit Groningen en 2 uit Drenthe) zijn er negen geslaagd. Groninger Dorpen en BOKD feliciteren de deelnemers met dit mooie resultaat!

De cursus met het afsluitend examen is speciaal opgezet voor bestuursleden, beheerders en andere vertegenwoordigers van buurt- en dorpshuizen in Groningen en Drenthe. Het was voor de negende keer dat Groninger Dorpen en BOKD deze cursus met afsluitend examen gezamenlijk organiseren. De cursus vindt gewoonlijk plaats in maart/ april, maar als gevolg van corona kon dat dit jaar niet doorgaan. Gelukkig hebben we het in het najaar wel kunnen organiseren.

De eerstvolgende cursus (in Drenthe) zal volgend jaar (2022) plaatsvinden op maandag 28 maart en 11 april en het afsluitend examen op donderdag 28 april. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.