Gratis energiescans voor dorpshuizen

Provincie Drenthe en BOKD hebben nog enkele gratis energiescans in de aanbieding voor dorpshuizen, buurthuizen en MFA’s. Daarmee kunt u direct aan de slag met energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie. U ontvangt een gratis advies van adviesbureau Klimaatroute.  Met de energiescan brengen zij  in kaart  waar u in uw dorpshuis energie kunt besparen. Daarna kunt u zich minimaal een jaar zonder kosten laten begeleiden en adviseren. Of het nu gaat om de besparingsmaatregelen, het beoordelen van de offertes of financieel advies over de investering in energiebesparing.

Hoe werkt het?

Het adviesbureau Klimaatroute maakt een quickscan van uw bedrijf. Dit wordt gedaan door ervaren adviseurs. Van deze quickscan ontvangt u een digitaal rapport en binnen 2 weken volgt een persoonlijk gesprek. Wilt u daarna aan de slag met de uitkomsten van de quickscan en offertes opvragen, leveranciers selecteren of begeleiding naar een meer energie-efficiënte bedrijfsvoering dan kan Klimaatroute u daarover adviseren. Klimaatroute en de BOKD kunnen u informeren over financieringsmogelijkheden.

De  quickscan biedt u inzicht in het energieverbruik binnen uw bedrijf en de mogelijkheden om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. Uit eerder uitgevoerde MKB energiescans blijkt dat binnen drie jaar meer dan 30% op de energiekosten kan worden bespaard.

Aanmelden

Wilt u meer informatie dan kunt u mailen of bellen met Paul van Schie, 0592-315121. U kunt zich ook direct aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u interesse, meld u dan snel aan daar het aanbod beperkt is.