20 april online startbijeenkomst voor het programma WarmteBoost

Kan jullie dorpshuis of andere ontmoetingsplek ook een boost gebruiken om verder te verduurzamen? Dan is het programma WarmteBoost iets voor jullie. In het programma is er voor 50 ontmoetingsplekken een bedrag tot € 25.000 per aanvraag beschikbaar. LVKK organiseert met de LSA op 20 april een online startbijeenkomst waarin ze alles vertellen over de voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden om mee te doen.

Twee sessies op 20 april
De startbijeenkomst vindt 20 april plaats op 2 momenten zodat je zelf kan zien wat het beste uitkomt. startbijeenkomst. Je krijgt op 20 april voor 10:00 uur een mail met de link. De middagsessie is tussen 15:00 en 16:00; de avondsessie tussen 20:00 en 21:00.

Voor wie?
Het programma WarmteBoost is voor ontmoetingsplekken in heel Nederland die een belangrijke functies vervullen in hun dorp of buurt en waar vrijwilligers een belangrijk deel van de activiteiten organiseren. Ook is het belangrijk dat de ontmoetingsplek in eigendom van de aanvrager is óf dat er een gebruiks- en huurovereenkomst is van minimaal 5 jaar.

Wat krijg je?
Ontmoetingsplekken die deelnemen aan het programma krijgen gedurende één jaar advies en begeleiding bij het realiseren van duurzaamheidsmaatregelen op korte- en middellange termijn. Hiermee kunnen ze de meest noodzakelijke en efficiënte aanpassingen aan hun pand uitvoeren, zoals het plaatsen van zonnepanelen of isolatie. Daarnaast worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd voor alle deelnemers.

Over WarmteBoost
WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, KNHM Foundation, LVKK, LSA Bewoners en Oranje Fonds en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Alle informatie over het programma, de bijeenkomsten en voorwaarden is te vinden op www.warmteboost.nl. Direct aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.