Herhaling BHV 19 juni

BOKD organiseert jaarlijks de herhalingscursus BHV voor beheerders van buurt- en dorpshuizen. De training wordt In Company aangeboden, dat wil zeggen in een van de deelnemende dorpshuizen. De inhoud van de cursus is afgestemd op de praktijk in dorpshuizen. De cursusprijs bedraagt € 135 per deelnemer. Dat zijn de kosten voor de cursus, certificering, zaalhuur, consumpties en lunch.

Deze cursus heeft een meerwaarde, omdat in de dorpshuizen gericht geoefend gaat worden met bijvoorbeeld een ontruimingsplan en de veiligheidsmaatregelen onder de loep worden genomen. Daar komen altijd weer aandachtspunten uit naar voren en dat is belangrijk om de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen.

Ook niet onbelangrijk is dat de beheerders elke keer een kijkje bij elkaar in de keuken kunnen nemen. Zo kom je altijd wel weer iets tegen wat ook leerzaam en toepasbaar is voor je eigen dorps- of buurthuis.

cursusdatum en locatie

Datum: woensdag 19 juni 2023

Locatie: Dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12, 7927 TC Alteveer

Tijd: van 8.15 – 16.00 uur

Opleider: NTB

Voor deelname is de basiscursus vereist

Deelname aan de herhalingscursus BHV is alleen mogelijk voor mensen die al in het bezit zijn van een BHV basisdiploma. Heb je dat nog niet, dan moet je eerst de basiscursus halen. Heb je belangstelling voor deze cursus? Informeer dan naar de mogelijkheden.