Herhaling BHV 18 juni ’25

BOKD organiseert jaarlijks de herhalingscursus BHV voor beheerders van buurt- en dorpshuizen. De training wordt In Company aangeboden, dat wil zeggen in een van de deelnemende dorpshuizen. De inhoud van de cursus is afgestemd op de praktijk in dorpshuizen. De cursusprijs bedraagt € 135 per deelnemer. Dat zijn de kosten voor de cursus, certificering, zaalhuur, consumpties en lunch.

Deze cursus heeft een meerwaarde, omdat in de dorpshuizen gericht geoefend gaat worden met bijvoorbeeld een ontruimingsplan en de veiligheidsmaatregelen onder de loep worden genomen. Daar komen altijd weer aandachtspunten uit naar voren en dat is belangrijk om de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen.

Ook niet onbelangrijk is dat de beheerders elke keer een kijkje bij elkaar in de keuken kunnen nemen. Zo kom je altijd wel weer iets tegen wat ook leerzaam en toepasbaar is voor je eigen dorps- of buurthuis.

(nieuwe) cursusdatum en locatie

Datum: woensdag 18 juni 2025

Locatie: Dorpshuis De Klink, Rietdekkershof 5, 7885 GA Nieuw-Dordrecht

Tijd: van 9.00 – 17.00 uur

Opleider: Sabine Niewold van Sabine Niewold Veiligheidstrainingen

deelname

Deelname aan de herhalingscursus BHV is ook geschikt voor beheerders die nog niet de beschikking hebben over het BHV basisdiploma. Informeer bij Paul van Schie naar de mogelijkheden.