Herhaling BHV 7 september

BOKD organiseert samen met Johannes Adviesbureau jaarlijks de herhalingscursus BHV voor beheerders van buurt- en dorpshuizen. De training wordt In Company aangeboden, dat wil zeggen in een van de deelnemende dorpshuizen. De inhoud van de cursus is afgestemd op de praktijk in dorpshuizen. De cursusprijs bedraagt € 135 per deelnemer. Dat zijn de kosten voor de cursus, certificering, zaalhuur, consumpties en lunch.

Deze cursus heeft een meerwaarde, omdat in de dorpshuizen gericht geoefend gaat worden met bijvoorbeeld een ontruimingsplan en de veiligheidsmaatregelen onder de loep worden genomen. Daar komen altijd weer aandachtspunten uit naar voren en dat is belangrijk om de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen.

Ook niet onbelangrijk is dat de beheerders elke keer een kijkje bij elkaar in de keuken kunnen nemen. Zo kom je altijd wel weer iets tegen wat ook leerzaam en toepasbaar is voor je eigen dorpshuis.

cursusdatum en locatie

Datum: 7 september 2022

Locatie: Buurthuis `t Trefpunt, Holthe 3A, 9411 TL Beilen

Tijd: van 8.15 – 16.00 uur

Opleider: Johannes Adviesbureau

Voor deelname is de basiscursus vereist

Deelname aan de herhalingscursus BHV is alleen mogelijk voor mensen die al in het bezit zijn van een BHV basisdiploma. Heb je dat nog niet, dan kun je eerst de basiscursus volgen bij Johannes Adviesbureau of een andere aanbieder. Heb je belangstelling voor deze cursus? Informeer dan naar de mogelijkheden. De cursus is nagenoeg vol, maar er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

klik hier voor : AANMELDEN