Herhaling BHV 14 juni

BOKD organiseert samen met Veiligheidscentrum Noord jaarlijks de herhalingscursus BHV voor beheerders van buurt- en dorpshuizen. De training wordt In Company aangeboden, dat wil zeggen in een van de deelnemende dorpshuizen. De inhoud van de cursus is afgestemd op de praktijk in dorpshuizen. De cursusprijs bedraagt € 135 per deelnemer. Dat zijn de kosten voor de cursus, certificering, zaalhuur, consumpties en lunch.

Deze cursus heeft een meerwaarde, omdat in de dorpshuizen gericht geoefend gaat worden met bijvoorbeeld een ontruimingsplan en de veiligheidsmaatregelen onder de loep worden genomen. Daar komen altijd weer aandachtspunten uit naar voren en dat is belangrijk om de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen.

Ook niet onbelangrijk is dat de beheerders elke keer een kijkje bij elkaar in de keuken kunnen nemen. Zo kom je altijd wel weer iets tegen wat ook leerzaam en toepasbaar is voor je eigen dorps- of buurthuis.

cursusdatum en locatie

Datum: woensdag 14 juni 2023

Locatie: Wijkcentrum de Schulp, Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen

Tijd: van 8.15 – 16.00 uur

Opleider: Veiligheidscentrum Noord

Voor deelname is de basiscursus vereist

Deelname aan de herhalingscursus BHV is alleen mogelijk voor mensen die al in het bezit zijn van een BHV basisdiploma. Heb je dat nog niet, dan kun je eerst de basiscursus volgen bij Veiligheidscentrum Noord  of een andere aanbieder. Heb je belangstelling voor deze cursus? Informeer dan naar de mogelijkheden. De cursus is nagenoeg vol, maar er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Inschrijving cursus BHV