Inschrijving verkiezing dorpshuis van het jaar geopend

Dorps- en buurthuizen kunnen zich tot en met 18 juni aanmelden voor de verkiezing dorpshuis van het jaar 2023. Heeft jullie dorps- of buurthuis al mooie stappen gezet bij het aanbieden van nieuwe activiteiten, het verduurzamen van jullie accommodatie of het betrekken van kwetsbare mensen bij jullie dorps- of buurthuis? En zijn jullie daar trots op en vinden jullie dat dat best eens door anderen mag worden gezien? Dan zijn we op zoek naar jullie!

In het volgende filmpje wordt in het kort uitleg gegeven over de opzet van de verkiezing en de te winnen gelden. Elk dorps- of buurthuis dat zich aanmeld voor de verkiezing, komt in aanmerking voor € 1.000 en dat bedrag kan oplopen tot € 4.000 voor de uiteindelijke winnaar. Naast het prijzengeld zijn jullie verzekerd van extra publiciteit en dat is niet alleen goed voor de bekendheid in jullie eigen omgeving bij bewoners, gemeente en anderen, maar kan ook in de toekomst helpen bij het aanvragen van fondsen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie over de verkiezing en het aanmeldingsformulier op drentsdorpshuisvanhetjaar.nl

aanbod BOKD

Heb je twijfels of jullie dorps- of buurthuis in aanmerking komt voor deelname aan de verkiezing? Of denk je dat jullie wel in aanmerking kunnen komen maar hebben jullie behoefte aan ondersteuning bij het invullen van het aanmeldformulier? Schroom dan niet om contact op te nemen met Paul van Schie, adviseur dorpshuizen.

Dat kan door Paul een mail te sturen of te bellen op nummer 06-20152244. Krijg je hem niet aan de lijn, app dan even en hij neemt spoedig contact met je op.