Follow-up verkiezing Dorpshuis van het jaar

BOKD organiseert een Follow-up bijeenkomst voor dorpshuizen die willen deelnemen aan de verkiezing dorpshuis van het jaar 2020. Heeft de aftrap in Gasselternijveen jullie geprikkeld om na te denken over de toekomst van jullie dorpshuis? Hebben jullie de aftrap -om wat voor reden dan ook- gemist, maar zouden jullie graag worden bijgepraat? Zouden jullie kennis willen maken met de jury en graag van hen zelf willen horen waar zij blij van worden? Kom dan naar de Follow-up bijeenkomst op maandag 25 november in Pesse!

Het thema van de verkiezing is ‘Wat voor dorpshuis willen we zijn in 2025?’ en de jury gaat daarbij vooral letten op vernieuwing en innovatie, inrichting en staat van het gebouw, cultuur en sfeer, samenwerking en exploitatie & verdienmodellen.

De jury zal tekst en uitleg geven over het vragenformulier en gaat met jullie in gesprek over jullie plannen en waar je op moet letten bij het invullen van het aanmeldingsformulier. Waar loopt de jury warm voor? Wat voor soort foto’s geven extra informatie waardoor jullie dorpshuis goed voor de dag komt?

Agenda
  1. Opening om 20.00 uur
  2. Korte presentatie over opzet van de verkiezing (10 minuten)
  3. Voorstellen jury
  4. Toelichting op de vragenlijst door de jury
  5. Dorpshuizen gaan zelf aan de slag met het aanmeldingsformulier (10 minuten)
  6. Plenaire bespreking: dorpshuizen geven zelf aan waar ze mee bezig willen, jury geeft feedback
  7. Afsluiting om 22.00 uur

Deze avond is een MUST voor alle dorpshuizen, buurthuizen en multifunctionele centra die deel willen nemen aan de verkiezing!

Kijk voor meer informatie over de verkiezing op Drentsdorpshuisvanhetjaar.nl