Aanmelden Drentse Dorpendag 2021

Persoonlijke gegevens

We gebruiken deze persoonlijke gegevens alleen voor het organiseren van de bijeenkomst op zaterdag 30 oktober in Ruinerwold. We zullen je niet ongevraagd op een mailinglijst zetten.
Naam(Vereist)

Aan welke activiteiten wil je deelnemen?

Leuk dat je komt! Kies per ronde één activiteit waaraan jij graag wilt meedoen. Op de vorige pagina heb je een korte beschrijving kunnen lezen van alle activiteiten.
Ronde van 10.15 - 11.00(Vereist)
Ronde van 11.15 - 12.00(Vereist)
Ronde van 13.15 - 14.00(Vereist)

Lunchpauze

Let op! Om 12.00 uur houden we een uur lunchpauze met intermezzo. Wat dat is, hoor je dan. In de pauze wordt voor eten en drinken gezorgd. Heb je persoonlijke (di)eetwensen, geef die aan ons door zodat we daarmee rekening kunnen houden.

Slecht ter been of van hulpmiddel afhankelijk?

Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een hulpmiddel zoals een rollator of scootmobiel? Geef dit s.v.p. aan in de aanmelding zodat we hiermee rekening kunnen houden o.a. bij de parkeervoorzieningen.

Coronatoegangbewijs

Bij de uitvoering van de Drentse Dorpendag houden we ons aan de dan geldende RIVM-richtlijnen en de besluiten genomen door het Kabinet. Vanaf 25 september is het verplicht om bij evenementen een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit kan via een vaccinatieregistratie (coronacheck app) of door een negatieve testuitslag te overhandigen (testen voor toegang).
We kijken er naar uit je te zien en met je in gesprek te zijn! Tot ziens.

Namens BOKD,
Bestuur en (project)medewerkers
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.