Terugblik informatiebijeenkomst: samen werk maken van de toekomst van het landschap van de Drentsche Aa

Tijdens de gezamenlijke informatiebijeenkomst op 22 juni vertelden Landschapsbeheer Drenthe, NMF Drenthe en BOKD aan vertegenwoordigers uit zo’n 10 dorpen over twee deelprojecten in het Nationaal Park Drentsche Aa.

De deelprojecten zijn: energietransitie en participatie & landschap en natuur. Insteek van beide projecten is: lijkt het je leuk om mee te denken over de toekomst van het landschap, de natuur of de energietransitie van de Drentsche Aa in en rondom jouw dorp? Meld je aan en ga samen aan de slag.
Informatie over de inhoud van de twee deelprojecten, vind je hier.

De afdronk van de informatiebijeenkomst is positief; er werden veel vragen gesteld en gesprekken gevoerd. Zo’n negen dorpen hebben laten weten graag verder te praten over (één van) de deelprojecten.

Dorpen in het Drentsche Aa gebied, let op!

Ben je ook een dorp binnen het Drentsche Aa-gebied maar ben je niet bij de informatiebijeenkomst geweest? Je wilt wel graag meer weten over één van de deelprojecten? Mail ons en we nemen contact met je op. Goed om te weten: bij de uitvoering van het project krijg je ondersteuning vanuit de drie organisaties.