Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Excursie Netwerk Zorginitiatieven Drenthe

1 juli 2022, 13:30 - 17:00

Hoe borg je een initiatief? In Drenthe is het aantal zorginitiatieven toegenomen de afgelopen jaren. Inwoners bundelen hun krachten om samen gelukkig, gezond en vitaal oud te worden. De initiatieven binnen het Netwerk Zorginitiatieven Drenthe zijn hier mooie voorbeelden van. Maar hoe behoud je het enthousiasme van het begin en zorg je dat een initiatief kan blijven bestaan? Welke stappen moet je hiervoor zetten en hoe blijf je mensen betrekken? In de netwerkbijeenkomst van het Netwerk Drentse Zorginitiatieven willen we van elkaar leren hoe we omgaan met deze vragen. En waar we tegenaan lopen. Meld je aan en laat je inspireren!

Op vrijdagmiddag 1 juli van 13.30-17.00 uur organiseren we een netwerkexcursie voor het Netwerk Zorginitiatieven Drenthe. En na de vorige online netwerkbijeenkomsten kunnen we elkaar nu fysiek ontmoeten. Het belooft een inspirerende middag te worden, waarin we inzichten en ervaringen delen. We starten met een werkbezoek bij  met een presentatie en rondleiding door Cees Hesse uit Vledder. Daarna zullen we in meer specifieke workshops nadenken over het maatschappelijk rendement en verdienmodel van een initiatief, en manieren om de energie aan de start vast te houden. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Naobuur Vledder

In Vledder is een ambitieus plan ontwikkeld voor levensloopbestendig wonen in het dorp met een regierol voor inwoners. Sinds 2019 is er een zorgcentrum in Vledder. Dit biedt oudere zorgbehoevende inwoners de mogelijkheid om in het vertrouwde eigen dorp Vledder te blijven wonen. Dichtbij familie en vrienden.

Meer info en aanmelden

Gegevens

Datum:
1 juli 2022
Tijd:
13:30 - 17:00

Locatie

Vledder