Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CPO inspiratiecafé Noord – Gemeente Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Noordenveld

24 juni, 19:15 - 21:30

Initiatieven uit gemeente Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Noordenveld zijn van harte welkom. 

De woningmarkt domineert vrijwel dagelijks de media. De verantwoordelijke minister, weliswaar demissionair, Hugo de Jonge, lanceert het ene na het andere initiatief. Centraal staan vaak de woorden ‘betaalbaar’ en ‘snelheid’.  Maar de praktijk is weerbarstig.

Het kan ook anders?

Om die problemen (deels) op te lossen, is de hulp van de samenleving nodig. Samen Zelf Bouwen, ook wel CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) genoemd, is een krachtig en inmiddels bewezen middel.

Ook in jullie dorp zijn er wellicht al (vergevorderde) plannen om met woningbouw, bijvoorbeeld met CPO aan de slag te gaan. Of het nu gaat om initiatieven voor starters en/of senioren, vaak is er voldoende belangstelling. Maar hoe ga je te werk, waar begin je en wat kom je allemaal tegen?

CPO Inspiratiecafé

Op initiatief van Rabobank en Woonwensfabriek in samenwerking met de BOKD zijn CPO Inspiratiecafés opgezet om lokale wooninitiatieven concreet te ondersteunen op het gebied van proces, financiële vraagstukken en het vraag gestuurd ontwerpen en realiseren van woningen.

Input ophalen
Tijdens het CPO Inspiratiecafé kun je als bestuurders van de dorpsbelangenvereniging, initiatiefnemers of leden van een werkgroep wonen, input ophalen over de aanpak en de mogelijkheden tot ondersteuning. Zowel van de BOKD, welke de afgelopen jaren een schat aan ervaring heeft opgedaan en betrokken is bij veel initiatieven en een breed netwerk van partijen heeft als van de Rabobank (met eigen CPO Desk) en de deskundigheid van Woonwensfabriek, met ervaren CPO-architecten en aangesloten bouwbedrijven.

Uitnodiging
Graag nodigen we jullie uit voor ons CPO Inspiratiecafé op maandag 24 juni bij de
Woonwensfabriek, Portugallaan 4-6 in Assen.

Inloop vanaf 19.15 uur. Start programma: 19.30 uur.

Rond 21.30 uur ronden we af onder het genot van een hapje en een drankje.

 

CPO inspiratiecafé Noord – Gemeente Assen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Noordenveld.

Meld je hier aan voor het CPO inspiratiecafé Noord!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
19:15 - 21:30

Locatie

assen
Portugallaan 4-6
Assen,
+ Google Maps